OM OSS

Vestfold Takstsenter As
Erfarne takstmenn med verdifull kompetanse

Det er ikke gull alt som glitrer, og alt trenger ikke se svart ut selv om du oppdager råte i boligen din. De erfarne takstmennene i Vestfold Takstsenter har vært borti det meste, og vi kan hjelper de fleste med verditaksering, tilstand og skadetaksering. Skulle du ønske en vedlikeholdsplan / Boligservice så ordner vi det også.

Tung fagkompetanse gjør oss til et trygt valg for et bredt spekter av kunder. Vi bistår like gjerne private boligeiere og bedrifter som eiendomsmeglere, advokater, forsikringsselskaper, banker, entreprenører og stat/kommune.

Våre tjenester omfatter alt fra verditakst, tilstandsrapporter og uavhengig kontroll ved boligkjøp til taksering av for eksempel vannskader eller naturskader. Som uavhengige kontrollører har vi ingen økonomisk vinning ved eventuell skadeutbedring. Vi skal til en vært tid tenke habilitet.

Vestfold Takstsenter As er en moderne bedrift med erfarne takstmenn, en lett tilgjengelig og effektiv administrasjon. Det gir oss ikke bare den mest komplette kompetansen på markedet, men gjør det også mest mulig enkelt for deg som kunde.

VÅRE ANSATTE / samarbeidspartnere

Jan-Erik Mikarlsen

Byggingeniør, Takstmann

Jan-Erik Mikarlsen er utdannet Byggingeniør og Takstmann. Han er Daglig leder for Drammen Takstsenter.

Jan- Erik har drevet som snekker og selvstendig håndtverker siden 1984.

Teknisk fagskole -96-98.

Takstmann siden 1998. Hovedområdet siden -98 og frem til i dag er tilstandsrapport bolig.

Siste 10 år mye næring sentralt Østland. Siste 2 år har området på næring vært i området fra Bodø og til Kristiansand.

METTE HÅGENSEN

Landbrukstakst

Mette Hågensen har over 30 års erfaring fra landbruket, både på den praktiske og administrative siden. Hun har utdannelse som agronom, driver egen gård og har erfaring med korn og skogproduksjon. Hun driver nå med produksjon av alpakkaull og oppdrett av hjort, og eier eget slakteri. Kombinert med deltagelse i faglagene både lokalt og sentralt, lang erfaring med Kvalitetssikring i landbruket (KSL) erfaring fra landbrukets HMS-tjeneste og Norsk Landbruksrådgivning, og som sertifisert landbrukstakstmann fra Norsk Takst har Mette solid grunnlag for å hjelpe folk med landbrukstakst, eierskifte og driftsplaner.

Bente Kiil

Kontorsekretær

Utdannet innen handel-kontor, teknisk fagskole / regnskap. Skrevet takst-tilstandsrapporter fra -98.

Bak enhver dyktig takstmann står en sterk kvinne! Kontorsekretær Bente Kiil, holder styr på det som må gjøres på kontoret, og er ellers en god samtalepartner når hverdagslige utfordringer skal løses.

KONTAKT OSS

Vestfold Takstsenter AS

Telefon:
(+47) 901 94 501

E-post:
post@vestfold-takst.no

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00