Energimåling

Ved å foreta en måling av boligens energiforbruk får du en energiattest som viser boligens energistandard. Formålet med dette er å og finne ut hvor mye energi boligen din faktisk bruker, og også finne løsninger som kan gjøre boligen mer energieffektiv.

Om boligen din bruker for mye kan det gå utover verdien på boligen din. Boliger med dårligere energiattest har en tendens til å oppnå lavere pris på markedet enn boliger med bra energiattest.

Drammen Takstsenter bistår deg å måle energiforbruket i din bolig, næringsbygg eller borettslag. En takstmann utfører en detaljert registrering som gir din bolig riktig karakter.

Energirådgivning

Det kan være lurt å snakke med en energirådgiver hos oss. Energirådgiveren gir dere råd og forslag om energitiltak, og ut i fra disse rådene kan dere effektivisere boligens energiforbruk.

Dette kan gjelde optimalisering av selve bygningskroppen, ventilasjonsanlegget, kjøling og oppvarming. Disse rådene vil hjelpe dere å spare energi, som igjen betyr at dere sparer penger. Spesielt næringsbygg, borettslag og sameier kan ha mye å tjene på å redusere utgifter og effektivisere energiforbruket.

Vi foretar en befaring av bygget eller boligen og utarbeider en tiltaksplan som gir dere kostnadsbesparelser.

KONTAKT OSS

Vestfold Takstsenter AS

Telefon:
(+47) 958 34 763 / (+47) 482 01 121

E-post:
post@vestfold-takst.no

Adresse:
Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle