Landbrukstakst

Driver du landbruk i dag og skal melde om eierskifte i familien, selge eller ta opp lån? Da kan vi hjelpe deg. Landbrukstakst er en verdivurdering av landbrukseiendom og baseres på eiendommens bestanddeler. En verdivurdering er nyttig for ulike som formål, som eierskifte, salg og lån.

Vi i Vestfold Takstsenter As vet at hver eiendom er forskjellig, både i bygningsmasse og kompleksitet i drift, og må derfor vurderes med forskjellige metoder. Grunnen til dette er fordi jord og skogsbruksareal bruker bruksverdi eller avkastningsverdi, mens bygninger beregnes på nedskrevet kostnadsverdi.

Ved salg som trenger konsesjonsbehandlig eller ved opptak av lån er det konsesjonsloven og rundskriv fra landbruks og matdepartementet, sammen med markedsverdi som styrer verdivurderingen.

Uansett hva deres formål med verdisetting av landbrukseiendommer skulle være kommer en grundig verdivurdering godt med for eiendommens muligheter for avkastning, bruksverdi og eiendommens bostedsverdi.

KONTAKT OSS

Vestfold Takstsenter AS

Telefon:
(+47) 958 34 763 / (+47) 482 01 121

E-post:
post@vestfold-takst.no

Adresse:
Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle